Vraag jezelf eerst af: Ben je echt klaar voor verandering?

In tegenstelling tot andere methoden (plantmedicijn of breathwork) hoef je je tijdens een LEAPsessie echt niks te doen, alleen maar volledig te ontspannen en met een kinderlijke nieuwsgierigheid te observeren. Heerlijk hè om even niet iets te doen vanuit wilskracht? Alleen dat zijn we in onze huidige maatschappij niet meer gewend. We willen graag die quick fix.

Echter het willen forceren, sturen en willen begrijpen van jouw kundalini energie of het vergelijken met andere methoden heeft geen enkele zin. Dit doen we al te vaak in het “dagelijks leven”. En we willen juist terug naar onze puurste vorm van zijn en de laagjes van conditionering, vastzittende emoties die ontstaan zijn door overmatig denken en handelen vanuit wilskracht, afpellen en doorbreken.

Het gaat om volledige overgave en pas dan ontstaat er ruimte voor jouw levenskracht om zich volledig te ontwaken. Vind je het best lastig om in volledige overga te kunnen gaan of vind je het spannend om een sessie te ervaren, dan heb ik een meditatie voor je ingesproken ter voorbereiding op een (volgende) LEAPsessie. Uiteraard kun je deze meditatie ook voor dagelijks gebruik oefenen. 

Door deze meditatie 5 dagen voor een sessie elke dag te beoefenen lukt het jou om je volledig open te stellen voor de directe transmissie van levenskrachtenergie die je ondergaat tijdens de kundalini activatie sessie LEAP.

De volgende LEAP groepsessies staan gepland op: vrijdag 3 mei in Amsterdam en vrijdag 17 mei in Doetinchem van 19:00 tot 21:00 uur.

Boek een sessie