LEAP Groepssessie

Onze LEAP groepssessies bieden een bijzondere gelegenheid om je innerlijke reis te verkennen binnen een gemeenschappelijke omgeving. De sessies zijn specifiek samengesteld om zowel een diep persoonlijke als een gedeelde ervaring te bieden. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten:

De sessie begint met een hartelijk welkom van onze deskundige LEAP facilitator. Je wordt ingeleid in de wereld van Kundalini Awakening, met uitleg over de principes en de filosofie, waarbij een veilige en respectvolle omgeving wordt gewaarborgd. Uiteraard word je in de gelegenheid gesteld om tijdens deze introductie vragen te stellen aan de facilitator en mogelijk aanwezige oud-deelnemers. Oud-deelnemers zijn vrij om te delen over hun eerdere ervaringen.

Vervolgens gaat de groep over tot de kern van de Kundalini Awakening-ervaring, met begeleide activiteiten en muziek om je persoonlijke reis te ondersteunen. Of het nu gaat om fysieke bewegingen, het maken van geluiden, of het ervaren van innerlijke beelden en sensaties, je wordt aangemoedigd om je over te geven aan innerlijke impulsen en deze met aandacht volgen.

Onze facilitator is er om een veilige en ondersteunende ruimte te creëren, en biedt persoonlijke aandacht door dicht bij je te staan met het maken van bewegingen, door aanraking van bepaalde drukpunten of het maken van klanken voor het stimuleren van de energie.

Na het actieve deel van de sessie is er ruimte voor integratie en het delen van ervaringen, wanneer men zich hiertoe geroepen voelt. Dit moment van oordeelloos reflecteren delen draagt bij aan een gevoel van verbondenheid en begrip.

Deze groepssessie wordt zowel op locatie of online aangeboden.

Prijzen

Groepssessie: € 65,-
Privé sessie: € 229,-
Semi privé (tot 4 personen) € 150,- p.p.

Reserveer