Ontdek de Kracht van een Kundalini Awakening Privé Sessie: Een Persoonlijke Reis van Transformatie. In onze privé sessies staat jouw unieke pad centraal. Elke sessie is zorgvuldig afgestemd op jouw individuele behoeften en intenties, waardoor je een diep persoonlijk avontuur beleeft dat geheel om jou draait!

We starten de sessie met een ontspannen gesprek om elkaar beter te leren kennen. Dit is jouw kans om te delen wat je naar Kundalini Awakening brengt en wat je hoopt te bereiken. We nemen de tijd om een vertrouwensband op te bouwen en te connecten.

De setting is rustig en comfortabel waar je volledig in het moment kunt zijn en je bewust kunt worden van je lichaam en geest.

Tijdens de sessie speelt muziek een cruciale rol om je te helpen dieper in jezelf te duiken. Je wordt uitgenodigd om op natuurlijke wijze mee te bewegen met de energie die zich aandient. Of dat nu door beweging of rust is, het gaat erom jouw lichaam de vrijheid te geven die het nodig heeft.

Onze ervaren facilitator zal aan je zijde staan gedurende jouw Kundalini Awakening-reis, met ondersteuning die varieert van zachte aanrakingen tot stimulerende klanken. Jouw comfort en vrijheid om op jouw unieke manier te reizen staan voorop.

Na de ervaring is er tijd om te reflecteren en te integreren. Dit kan zijn in stilte, schrijvend, of gewoon zittend en nadenkend. Het is een kans om de inzichten en emoties te omarmen en te begrijpen wat ze voor jou betekenen.

Ben je klaar om de diepten van je eigen energie en kracht te verkennen? Voel je de roep voor een persoonlijke Kundalini Awakening-ervaring? Reserveer jouw sessie via ons boekingssysteem. Staat jouw geschikte datum met tijd er niet tussen?  Neem contact met ons op en we plannen een sessie die perfect aansluit bij jouw behoeften en wensen.

Deze privé sessie wordt zowel op locatie of online aangeboden.

Prijzen

Groepssessie: € 65,-
Privé sessie: € 229,-
Semi privé (tot 4 personen) € 150,- p.p.

Direct reserveren