Een 6-weken Programma: Relax & LEAP Intensive

Ervaar een krachtige combinatie van Chakra Yoga, Yoga Nidra, ademhalingssessies en Kundalini Activatie, gericht op zowel persoonlijke ontwikkeling en spirituele ontwaking.

De eerste drie lessen richten zich op Chakra Yoga, Yoga Nidra en ademhalingstechnieken om je voor te bereiden op de Kundalini Activatie sessies gedurende de laatste drie weken.

Tevens krijg je toegang tot het online programma LEAP prepare en aftercare, dat ontworpen is om je voor te bereiden op de reis van overgave die essentieel is voor Kundalini activatie, en om een basis van vertrouwen te behouden waarmee je jouw mooiste leven kunt leiden.

Dit online programma bevat korte yoga- en ademsessies, en opdrachten die gericht zijn op het bereiken van innerlijke rust en ontspanning, en het afstemmen op het manifesteren van je dromen en verlangens.

 
 
 
 
 
 

Wat is LEAP?

LEAP staat voor Lifeforce Energy Awakening Process: een revolutionaire benadering in persoonlijke groei en spirituele ontwaking. Het is een directe transmissie van levenskrachtenergie die een natuurlijk en diepgaand zelfontwakingsproces activeert, vaak aangeduid als kundalini-ontwaken. Dit proces leidt je moeiteloos naar een leven dat authentiek en betekenisvol is.

Kundalini is de term die gebruikt wordt voor de krachtige, creatieve en goddelijke energie die in ons allen sluimert. Vaak benutten we slechts een fractie van deze immense kracht. Wanneer deze energie echter ontwaakt, ondergaan onze hersenen en centraal zenuwstelsel een diepgaande herstructurering. Dit leidt tot een verhoogd bewustzijn en maakt diepe genezing en transformatie mogelijk die anders buiten bereik zouden blijven.

LEAP baseert zich op de wetenschap van vibratie en richt zich op het teweegbrengen van veranderingen in de hersengolven en interne processen. Het helpt ons om de lagen van geconditioneerde mentale beperkingen en stagnatie, die zich vaak opbouwen door traumatische ervaringen of diepgewortelde conditioneringen, af te pellen.

De ervaring van de levenskracht of kundalini-ontwaking varieert van subtiele aanwijzingen tot krachtige manifestaties. Uniek aan LEAP is dat het geen geforceerd of zelfgestuurd proces is. Het is een natuurlijke, intuïtieve energetische reis die precies brengt wat je nodig hebt en waar je klaar voor bent.

Meer info over LEAP

6 specials van 1,5 uur op locatie:

3 Yogaspecials ter voorbereiding op de LEAP sessies. Een combinatie van chakra yoga, yoga nidra en ademwerk. 

Chakra Yoga is een verrijkende yogavorm die zich richt op het harmoniseren en activeren van de zeven chakra’s in ons lichaam. Elke chakra staat in verbinding met specifieke lichaamsdelen en emotionele thema’s. Door middel van specifieke houdingen, ademhalingstechnieken en meditatie helpt Chakra Yoga om de energiestromen in het lichaam te balanceren, wat leidt tot verbeterde fysieke, emotionele en spirituele welzijn. Deze vorm van yoga is geschikt voor iedereen die dieper inzicht in zichzelf wil krijgen en streeft naar een evenwichtiger leven.

Yoga Nidra, ook bekend als yogische slaap, is een krachtige meditatietechniek waarbij het lichaam volledig ontspant terwijl het bewustzijn actief blijft. Tijdens een Yoga Nidra-sessie word je door geleide instructies naar een staat van diepe ontspanning en bewustzijn geleid, die tussen waken en slapen in ligt. Deze praktijk helpt bij het verminderen van stress en angst, bevordert een betere slaapkwaliteit, en ondersteunt het zelfhelend vermogen van het lichaam. Yoga Nidra is toegankelijk voor iedereen en vereist geen eerdere ervaring met yoga.

Ademwerk, of ademhalingstherapie, is een verzameling technieken die bewust ademhalen gebruiken om fysieke, mentale en emotionele gezondheid te bevorderen. Het richt zich op het verbeteren van de ademhalingspatronen om het autonome zenuwstelsel te reguleren, stress te verlagen, en het algehele welzijn te verbeteren. Door gecontroleerde ademhalingsoefeningen leren deelnemers hoe ze hun adem kunnen gebruiken als een krachtig hulpmiddel om een diepe staat van ontspanning te bereiken, energieniveaus te verhogen en een groter bewustzijn van het lichaam en emoties te ontwikkelen. 

3 sessies LEAP: Kundalini activatie

 

 

Locatie:

De sessie worden gegeven in het mooie yogalokaal aan de Terborgseweg 20 in Doetinchem. 

Data:

Op de donderdagavond: 30-5, 06-06, 13-06, 20-06, 27-06 en 04-07

Tijd:

19:30 – 21:00 uur

 

Investering voor 6 specials inclusief het online LEAP prepare & aftercare programma:

Introductieprijs: nu €250,-  i.p.v. €500,-

LEAP sessie boeken

Alle veelvoorkomende voordelen van de Relax & LEAP Intensive op een rij:

• Verhoogde mentale helderheid en diepe innerlijke rust
• Vermindering van stress en lichamelijke spanningen
• Emotionele ontlading en verwerking van trauma
• Toename van energie en vitaliteit
• Vergroot bewustzijn van lichaam, geest en energie
• Loslaten van beperkende overtuigingen
• Afbraak van geconditioneerde mentale, emotionele, sociale en culturele  barrières
• Versterkt zelfvertrouwen, veerkracht en authenticiteit
• Diepere verbinding met je intuïtie
• Herontdekking van je ware zelf en doel en vergroot vermogen om te manifesteren
• Toegenomen creativiteit en productiviteit
• Overgang naar een bewuster leven
• Meer spiritueel ontwaken en ervaringen van non-duale bewustzijn
• Volledig belichamen van je unieke expressie in het leven
• Ervaringen van intense gelukzaligheid, harmonie, vreugde en tevredenheid

Het online programma biedt je extra handvatten om jouw geactiveerde levenskrachtenergie goed te integreren en in stand te houden. Want ja, LEAP kan soms uitdagende aspecten van jezelf naar de oppervlakte brengen, maar alles wat naar boven komt, is binnen je vermogen om te handelen. De online yoga en ademsessies en opdrachten geven je extra tools voor verbinding met je zelf, bewustwording, om gedachten en emoties te doorvoelen, omarmen en los te laten en om je energie te beheersen en weer af te stemmen op je verlangens.

LEAP sessie reserveren