“Ontmoet Tineke Boonhof (13 juni 1978)”:

Geboren met een missie om anderen te laten floreren

Al vanaf mijn kindertijd voelde ik de drang om anderen te helpen in moeilijke tijden of wanneer ze het spoor bijster waren in hun leven. De naam ‘Florentina (mijn eerste doopnaam)’, die ‘floreren’ betekent – groeien, bloeien, uitblinken en tot volle ontplooiing komen – weerspiegelt dan ook perfect mijn levensmissie. Mijn grootste talent ligt in het helpen van mensen om hun ware zelf te ontdekken en hun hoogste potentieel te realiseren. Ik geloof dat als je eenmaal verbonden bent met je ware kracht en potentieel, je leven, werk en relaties een ongekende transformatie ondergaan.

Ervaringsdeskundige in transformeren en manifesteren

Mijn spirituele reis begon echter pas echt op mijn dertigste, tijdens mijn echtscheiding. Door het opschrijven van mijn gevoelens van onzekerheid en verdriet raakte ik in een meditatieve staat van vreugde en begon ik kleuren en energiegolven te zien. Ik ontdekte daarna al gauw dat ik een natuurlijk talent heb voor manifesteren. Alles waar ik mij op richtte, zoals werkplekken waar ik graag wilde werken, werd werkelijkheid, zelfs als ik niet over de vereiste diploma’s of werkervaring beschikte.

Nog een opmerkelijke ervaring was tijdens een groepshealing, waarbij ik een spontane kundalini-ontwaking had, iets wat ik destijds niet kon plaatsen. Deze ervaring was intens, als een explosie binnenin, vergelijkbaar met een vulkaanuitbarsting. Kort daarna ontwikkelde ik paranormale gaven zoals helderzien, voelen en weten. Ik volgde in rap tempo talloze opleidingen en cursussen op spiritueel gebied. Uiteindelijk ben ik begonnen met het geven van readings aan de hand van foto’s en orakelkaarten, en heb ik zeven jaar lang een succesvolle yogastudio gerund.

Weer terug van weggeweest….

Toen ik 41 was, bereikte ik weer een punt in mijn leven waar ik voelde dat het tijd was om een ander pad in te slaan. Ik nam de uitdagende beslissing om opnieuw grote veranderingen in mijn leven door te voeren. Van het genieten van mijn bewuste keuze om even spiritueel pauze te nemen brachten significante uitdagingen met zich mee.

Gelukkig had ik mijn yoga-vaardigheden en sterke intuïtie om op terug te vallen. Deze dynamische periode heeft me uiteindelijk sterker gemaakt dan ooit en me teruggebracht naar mijn authentieke zelf. Mede dankzij de Yucel Methode en LEAP-sessies heb ik geleerd om weer helemaal mezelf te zijn en mijn ware potentieel te realiseren. Deze ervaringen hebben mij geïnspireerd om me verder te specialiseren in deze methoden en ik ben nu gepassioneerd om anderen te helpen met deze krachtige tools.