Semi Privé sessie

Onze semi-privésessies bieden een unieke ervaring in een knusse en intieme omgeving, speciaal ontworpen voor kleine groepen die de behoefte hebben aan een dieper niveau van integratie, aarding, en verbinding.

Deze sessies zijn ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een meer gepersonaliseerde benadering, waarbij er voldoende tijd en ruimte is om persoonlijke ervaringen te delen, te reflecteren en echt in contact te komen met zowel zichzelf als met anderen in de groep.

Reserveer een semi privé sessie

We creëren een veilige en ondersteunende omgeving waar openheid en kwetsbaarheid worden aangemoedigd, en waar elke deelnemer de gelegenheid krijgt om zichzelf en anderen op een diepgaande manier te ontmoeten. Dit is een plek waar je kunt groeien, leren en jezelf kunt zijn, omringd door mensen die jouw reis ondersteunen en waarderen.

Als je geïnteresseerd bent in het organiseren van een semi-privé sessie voor jouw vrienden, familie of een specifieke groep, nodigen we je hartelijk uit om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om jouw wensen te bespreken en samen een sessie te plannen die perfect aansluit bij jouw behoeften en zorgen ervoor dat jouw semi-privé ervaring onvergetelijk wordt.

Organiseer een semi privé sessie

Prijzen

Groepssessie: € 65,-
Privé sessie: € 229,-
Semi privé (tot 4 personen) € 150,- p.p.

Reserveer een semi privé sessie